DİYARBAKIR / ÇINAR - Çınar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

Nisan ayı dilimizin zenginlikleri etkinliği sınıflarda beyit bulmaca ve pano çalışması

Nis

Çınar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. dönem okul ve öğrenci durumlarını görüşmek üzere 24.04.2024 tarihinde veli toplantımız yapılacaktır.

Nis

Ramazan ayı dolayısıyla sınıflarını en güzel süsleyen va hazırlanan sınıflarımızı değerlendirdik. 9/b ve 10/c sınıflarımız 1. oldu. Tüm öğrencilerimizin emeklerine sağlık.

Nis

Çınar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak Kadir Gecesi Kandili Munasebetiyly okulumuzda KURAN-I kERİMtilavet,Hatimm Duası,öğrencilerin hazırlamış olduğu tiyatro gösterisi ve öğrencierin söylemiş olduğu çeşitliilahilerle kutladı. KADİR GECESİMİZ mübarek olsun.

Mrt

11 AYIN SULTANI RAMAZANI ŞERİF ayı sebebiyle okul ihl meslek dersi öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından okul panomuz ve koridorlarımız süslendi.

Mrt

EKRANDAN DOĞAYA SANATLA(FROM SCREEN TO NATURE THROUGH ART) E TWİNİNİNG PROJESİ  sebebiyle yapılan anket soucunda proje logosu Hatice ALTUNBOĞA ÇİFTÇİ Hocamıızın Çınar Kız Anadolu Lisesi öğrencilerinin yaptığı logo olarak belirlenmiştir.Afiş olarak Özlem KAPLAN Hocamızın  Figenler Sakallıoğlu Anadolu Lisesi öğrencilerinin yaptığı afiş belirlenmiştir.

Mrt

Yükseköğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürlüğü sayfasında okulumuz ve Bakü Türk Anadolu Lisesi tarafından yürütülen eTwinning projemiz paylaşıldı.

Mrt

18 Mart Şehitler günü panosu öğrenciler ile birlikte hazırlandı.

Mrt

Tüketiciyi koruma haftası nedeniyle okul panomuz düzenlendi.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem 1. Yazılı Sınav Takvimi

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerimizle beraber hazırladığımız deyimler ve atasözleri çalışması yapıldı. Okul panomuz öğrencilerimizle beraber düzenlendi.

Şbt

Dinayet İşlerinde ADRB Vaizi Meliha ADIN 9. sınıf öğrencilerimiz için Adabı Muaşert ile ilgili ders yaptı. Katkılarından dolayı hocamıza çok teşekkür ederiz.

Şbt

6 Şubar Depreminin 1. yılı nedeniyle okulumuzda idareci ,öğretmen,öğrenci ve tüm çalışanlarımızla birlikte tatbikatımızı gerçekleştirdik.

Şbt

6 ŞUBAT DEPREMİ nedeniyle ülkemiz deprem bölgesi olması okul olarak öğrencilerimizin bilinçlenmesi depremde farkındalıkları olması nedeniyle videolar izletilmiştir.

Şbt

6  Şubatta meydana gelen deprem neticesinde hayatını kaybeden deprem şehitlerimize okulumuz idareci ,öğretmen ve öğrencilerimizle beraber 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulmuştur. Depremdeölen şehitlerimize rahmet kalan vatandaşlarımıza sabır ve yardım diliyoruz.